‘A banda i banda del límit’, el nou llibre d’Antoni Munné-Jordà

Publicat el

Antoni Munné va presentar el passat diumenge 28 de gener la seva nova obra A banda i banda del límit al Foment Vilanoví. L’autor de la trilogia de Vilanova  La paciència del marL’única mortPoso el comptaquilòmetres a zero, torna amb una selecció de relats que mostren el seu talent creatiu,  la magistral utilització dels recursos narratius i l’agudesa crítica del seu entorn.

Antoni Munné-Jordà a la presentació de 'A banda i banda del límit'
Antoni Munné-Jordà a la presentació de ‘A banda i banda del límit’

L’obra recull set contes i quatre relats breus escrits entre 1970 i 2017. Sis són inèdits, quatre publicats en revistes o volums de difusió reduïda, i un publicat a Internet. Tots plegats, alhora que un ventall temporal de quasi cinquanta anys en la pràctica de l’autor, ofereixen un mostrari d’interessos literaris i d’exercicis d’estil. Hi trobarem des d’assaigs d’ècfrasi —la representació amb paraules d’allò que es percep amb altres sentits, com la pintura o la música—, el document apòcrif d’un fet històric inexistent —tot i que meticulosament documentat—, la tècnica del muntatge paral·lel, aproximacions heterodoxes a gèneres populars com el policíac, l’eròtic i el realisme social, fins a provatures diverses en la tècnica del microconte. I tot situat en llocs i temps allunyats o ben domèstics i contemporanis.

Aquí podeu veure el reportatge sobre l’autor i la seva obra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *