Oriol Toro i Ricard Aranda presenten el seu conte ‘La perruqueria del senyor Carabassó’

Publicat el

El senyor Carabassó ha arribat el 17 de febrer a la llibreria El Gat Pelut de Barcelona plena de gom a gom. L’autor, Oriol Toro, i l’il·lustrador, Ricard Aranda, han organitzat una activitat per a una trentena de persones de totes les edats. Mentre l’autor relatava com el senyor Carabassó criticava als seus clients i feia cantar i ballar a tothom, l’il·lustrador feia un dibuix a una paret de pissarra.

El conte La perruqueria del senyor Carabassó narra la vida del perruquer Carabassó que es dedica a criticar a tots els seus clients quan ells no hi són a la vora. Us deixem amb un recull de fotografies del dia:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *