Marimén Ayuso presenta ‘La Palabra en la Mano’ a Cervera

Publicat el

L’autora Marimén Ayuso va omplir la llibreria Tastalletres de Cervera el passat 16 de febrer a la presentació de la seva primera novel·la ‘La Palabra en la Mano’. El llibre narra el procés de sordesa que pateix una dona de mitjana edat i la relació que estableix amb la seva filla dotada per la música. També explora la vida sentimental de la protagonista amb nous amors i persones del passat que tornen.

La gira de promoció i presentació de la novel·la d’Ayuso encara no ha acabat, després d’omplir l’Ateneu de Barcelona i ara Cervera, en dues setmanes exposarà el seu llibre a la seu del Cerecusor (Centre cívic de sords) i posteriorment a la llibreria Llar de Llibres a Sabadell.

L'autora Marimén Ayuso amb l'editor del llibre, Xavier Arola.
L’autora Marimén Ayuso amb l’editor del llibre, Xavier Arola.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *