Marimén Ayuso presenta ‘La Palabra en la Mano’ a Cervera

Publicat el

L’autora Marimén Ayuso va omplir la llibreria Tastalletres de Cervera el passat 16 de febrer a la presentació de la seva primera novel·la ‘La Palabra en la Mano’. El llibre narra el procés de sordesa que pateix una dona de mitjana edat i la relació que estableix amb la seva filla dotada per la música. També explora la vida sentimental de la protagonista amb nous amors i persones del passat que tornen.

La gira de promoció i presentació de la novel·la d’Ayuso encara no ha acabat, després d’omplir l’Ateneu de Barcelona i ara Cervera, en dues setmanes exposarà el seu llibre a la seu del Cerecusor (Centre cívic de sords) i posteriorment a la llibreria Llar de Llibres a Sabadell.

L'autora Marimén Ayuso amb l'editor del llibre, Xavier Arola.
L’autora Marimén Ayuso amb l’editor del llibre, Xavier Arola.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.