‘La buscadora de tresors’ es presenta a la Casa Usher

Publicat el

La Casa Usher de Barcelona es va omplir de gom a gom gràcies a l’autora Montse Balada, la il·lustradora Núria Feijoó i la contacontes Montse Panero. L’actuació d’aquesta va fer una interpretació memorable, amb un  esplegament d’atrezzo i savoir faire que va tenir al públic amb la boca oberta durant una bona estona.Després del conte, va ser el moment de glòria de la Montse Balada i la Núria Feijoó, que van dedicar unes paraules i uns quants agraïments i van personalitzar l’àlbum a tothom que se’l va voler endur a casa.

‘La buscadora de tresors’ narra les aventures de la Lola que vol ser buscadora de tresors. Un dia li cau a les mans un mapa d’un indret llunyà on n’hi ha un d’amagat. No té cap brúixola que li assenyali el nord, però, decidida a trobar-lo, emprendrà el camí desconegut que travessa la terra de la mandra, la gresca i la por per fer realitat el seu somni.

Presentació 'La buscadora de tresors' a la Casa Usher

La contacontes Montse Panero va omplir la Casa Usher Llibreters amb la presentació de 'La buscadora de tresors' de la Montse Balada amb les il·lustracions de la Núria Feijoó!

Geplaatst door El Cep i la Nansa Edicions op dinsdag 13 maart 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *