Míriam Tirado a la Setmana

Publicat el

Míriam Tirado va presentar Tinc un volcà i no vull respirar a la Setmana del Llibre en Català. Dissabte setze de setembre, acompanyada de la meteoròloga i periodista Mònica usart van parlar de com n’és de difícil la gestió de les emocions i, concretament, de la ràbia.

Mònica Usart la va entrevistar i van llegir el conte a les persones més petites de la Setmana https://www.instagram.com/p/CxQo-liNf5s/?img_index=1 En aquesta ocasió, ens va presentar el conte que fa de segona part de Tinc un volcà, també il·lustrat per Joan Turu com Desconnectats, La FesTeta, El Cercle, Baba, no vull dormir i Benvingut, senyor Malestar.

Després de Tinc un volcà, Tinc un volcà i no vull respirar dona més eines a qui respirar no li serveix per gestionar la ràbia. En aquest conte coneixem en Sam, que a diferència de la seva germana Alba, no aconsegueix respirar per apagar el seu volcà. Un nou repte per a la fada dels volcans! Podrà ajudar a calmar i apagar el volcà d’en Sam? Un conte carregat d’eines per a grans i petits per afrontar tots aquells moments que s’encén el volcà que tots tenim a dins.

Míriam Tirado, l’autora best-seller i consultora de criança, i Joan Turu tornen a parlar de criança conscient, amb connexió i respecte i ho fan a través d’aquests set contes, per donar eines i consells per aconseguir posar-la en pràctica. Aquesta col·lecció no és només un gran regal per a la canalla més petita, sinó també una guia per a qui l’acompanya.

Entre el vuit i el disset de setembre, La Setmana del Llibre en Català ha rebut més de 60.000 visitants. S’hi han dut a terme més de tres-centes activitats per a tots els públics i ha augmentat un 15 % en nombre d’assistents.

Ja coneixes el conte nou de la saga Tinc un volcà? Descobreix la nova aventura de la fada dels volcans de la Míriam Tirado i en Joan Turu: https://elcepilanansa.com/producte/tinc-un-volca-i-no-vull-respirar/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *