Avís Legal

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment del que disposa l’article 10 de la Ley 34/2002, d’11 de Juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE), posem a la seva disposició la informació general que comprèn les dades identificatives de l’entitat titular d’aquest lloc web:
CEP I NANSA S.L.
Carrer Llibertat 69-71 1er E
08800 Vilanova i la Geltrú
Barcelona – Spain
NIF B66184227

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els continguts del lloc web (URL), tant texts, imatges, disseny gràfic, codi font, logos, marques, etc., són titularitat exclusiva de CEP I NANSA S.L. i estan emparats per la normativa reguladora de Propietat Intel·lectual i Industrial, quedant per tant prohibida la reproducció, modificació, distribució o manipulació dels mateixos.
CEP I NANSA S.L. és la titular exclusiva de tots els drets de propietat intel·lectual, industrial i anàlegs que poguessin recaure sobre el lloc web. De la mateixa manera, queden reservats en favor de CEP I NANSA S.L. tots els drets sobre qualssevol continguts, serveis o elements de la seva propietat que s’incorporen al lloc web, incloent, a títol merament enunciatiu i no limitatiu:

• Aquells elements que conformen l’aparença visual, imatge gràfica i altres estímuls sensorials de les pàgines web que conformen el lloc web.
• L’arquitectura de navegació.
• Els codis font de les pàgines web.
• Imatges.
• Gravacions.
• Programes d’ordinador.
• Base de dades.
• Tecnologia.
• Logotips.
• Signes distintius.

RESERVA DE DRETS

CEP I NANSA S.L. es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar informació continguda a la seva web, així com la seva configuració i prestacions, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís.
CEP I NANSA S.L. reserva alguns dels serveis oferts a través del lloc web als usuaris registrats de CEP I NANSA S.L. mitjançant la cumplimentació del registre d’usuaris de CEP I NANSA S.L. a disposició dels usuaris que desitgin registrar-se a CEP I NANSA S.L.
L’usuari es compromet a no retirar, suprimir, alterar, manipular ni modificar:

• Notes, llegendes, indicacions o símbols que CEP I NANSA S.L. o els legítims titulars dels drets incorporin a les seves propietats en materia de propietat intel·lectual o industrial (per exemple, copyright, ©, ® y ™, etc.).
• Els dispositius tècnics de protecció o identificació que puguin contenir contiguts (com, per exemple, marques d’aigua, petjades digitals, etc.). CEP I NANSA S.L. autoritza als usuaris a accedir i navegar al lloc web, utilitzar els serveis i visualitzant els continguts que allà s’incorporin.
L’accés, visualització i, en el seu cas, descàrrega dels continguts i/o serveis es realitzarà sempre amb fins estrictament personals i no comercials.
CEP I NANSA S.L. es reserva tots els drets sobre la Propietat, incloent, a títol enunciatiu i no limitatiu, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial que ostenti sobre els mateixos. CEP I NANSA S.L. no concedeix cap altre llicència o autorització d’ús a l’usuari sobre la seva propietat diferent a la que es detalla expressament en aquesta clàusula.
CEP I NANSA S.L. es reserva el dret d’emprendre les accions legals que corresponguin contra aquells qui incompleixin les següents prohibicions.
Queda prohibit:

1. Utilitzar qualsevol dels continguts i serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits al present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis, equips informàtics, documents o arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de CEP I NANSA S.L.
2. Utilitzar continguts i serveis que es trobin protegits per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a l’entitat o a tercers, sense que l’usuari hagi obtingut prèviament l’autorització necessària per a dur a terme l’ús que efectua o pretén efectuar.
3. Reproduir, copiar, distribuir, comunicar, transformar o modificar els continguts, a menys que tingui l’autorització del titular dels corresponents drets o resulti legalment permès.
4. Incorporar virus o altres elements físics o electrònics que puguin danyar o impedir el normal funcionament de la red, del sistema o d’equips informàtics (hardware i software) de CEP I NANSA S.L. o de tercers o que puguin danyar els documents electrònics i arxius emmagatzemats.
5. L’obtenció o intent d’obtenció dels continguts, utilitzant mitjans o procediments diferents als que, segons els casos, s’hagin posat a disposició a aquest efecte sempre que no tinguin risc de dany o inutilització de la web, els serveis i continguts.

PROTECCIÓ DE DADES

CEP I NANSA S.L., amb CIF B66184227 és el responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb allò disposat al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDRP) relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

  • Finalitat del tractament: Es recolliran les dades necessàries per a la relació comercial i les requerides pel servei sol·licitat pel client.
  • Termini de conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament.
  • Comunicació de les dades: No es comunicaràn dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Confidencialitat: CEP I NANSA S.L. garanteix la confidencialitat de les dades personals facilitades i adoptarà les mesures reglamentàries que evitin, en la mesura del possible, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Per exercir els teus drets, pots enviar un email a CEP I NANSA S.L., S.L.: info@elcepilanansa.com.

———————————-

CEP I NANSA S.L.
Carrer Llibertat 69-71 1er E
08800 Vilanova i la Geltrú
Barcelona – Spain
NIF B66184227