LA PITJOR COLLA
DE LA HISTÒRIA

 

 

ELSA: ÉS LA NENA MÉS LLESTA, AVENTURERA I DIVERTIDA DEL BARRI. A VEGADES ÉS UNA MICA SETCIÈNCIES: RESOL TOTS ELS ENIGMES, O QUASI TOTS.

MOLY: ÉS DOLENTA, MOLT DOLENTA, ÉS TAN DOLENTA QUE LA MÉS DOLENTA DEL PLANETA SEMBLA BONA AL SEU COSTAT. SEMPRE INTENTA ESGAVELLAR ELS PLANS DE LA COLLA. ÉS MOLT TRAMPOSA I GELOSA.

HUGO: ÉS EL NEN MÉS VALENT DE LA COLLA, NO DUBTA A ARRISCAR-SE PER TAL DE SALVAR ELS SEUS AMICS. ÉS SORD, LI ENCANTA JUGAR A PILOTA I ÉS EL MILLOR AMIC DE L’ELSA.

MORGANA: ÉS LA GOSSA DE L’ELSA, LA GOSSA MÉS LLETJA QUE HAGIS VIST MAI. LES DENTS LI SOBRESURTEN TANT QUE SOVINT LA CONFONEN AMB UNA RATA. O POTSER EN REALITAT ÉS UNA RATA QUE BORDA?

TONET: ÉS EL GERMÀ DE L’ELSA, A BANDA DE SER EL NEN MÉS POCATRAÇA DE LA HISTÒRIA. PER ACABAR-HO D’ADOBAR, SEMPRE VA AMB ELS MOCS PENJANT, I ELS PEUS LI FAN UNA PUDOR TERRIBLE, COM ELS PETS QUE FA.

titols de la colecció

AVENTURA ENTRE DINOSAURES

El cercle

CAP A EGIPTE!

El cercle

EXPEDICIÓ VIKINGA

El cercle

tastet dels contes

ALICIA ACOSTA

Alicia Acosta és llicenciada en Psicologia. La seva passió per la paraula la va portar a convertir-se en narradora i animadora de lectura professional, ofici en què ja ha complert els casaments de plata. També és autora d'obres infantils. Reivindica l'humor i l'absurd en la literatura i, com veureu, en aquest àlbum se'l dóna de meravella.

autor facebook autor instagram ENVIA-LI
UN MISSATGE

JOSE MARIA JULI

Josep Mª Juli García (Julilustrador) va néixer a Arenys de Mar (Barcelona, Espanya) l'1 de juny de 1974. Va estudiar còmic a l'escola JOSO durant dos anys, però es va adonar que s'expressava millor al món de la il·lustració infantil . Va ser llavors quan va decidir estudiar il·lustració a l'escola d'art Pau Gargallo. Va treballar com a dissenyador gràfic durant força temps, fins que un dia va sentir la necessitat de dedicar-se per complet a la il·lustració. Des de llavors, ha treballat per a una varietat d'editorials, companyies de joguines i agències de publicitat a tot el món.

autor instagram ENVIA-LI
UN MISSATGE

Srta Wabisabi

Lídia Gascón Trigueros: treballa com a mestra d'Educació Especial des de l'any 2007 a la Regió de Múrcia. El seu amor per la literatura infantil i juvenil i la seva vocació professional la van motivar a crear contingut educatiu a xarxes socials on la coneixem com la @srta_wabisabi.

autor facebook autor instagram ENVIA-LI
UN MISSATGE
footer colecció
footer facebook cin footer instagram cin footer contacte cin
footer logo cin