Termes i condicions

Aquestes són les condicions de compra i informació prèvia necessària per valorar l’oferta d’EL CEP I LA NANSA EDICIONS i poder realitzar la contractació dels productes que ofereix la pàgina web www.elcepilanansa.com (el “Lloc” – Avís Legal):

1. Producte
EL CEP I LA NANSA EDICIONS comercialitza a través d’aquest web, llibres i productes editorials.

2. Preus
Els preus que apareixen en el Lloc són preus finals del llibre que inclouen els impostos, segons detall que apareix al costat de cada títol.

3. Despeses d’enviament
El servei d’enviaments se subcontracta a Correus i/o, si escau, a una empresa de missatgeria externa, per la qual cosa tots els enviaments seran lliurats per Correus i/o l’empresa de missatgeria subcontractada en cada cas sota la seva exclusiva responsabilitat.
En la fitxa del producte se li informa del cost d’aquest servei en totes les modalitats en les quals s’ofereix (normal i/o urgent), detallant-se les despeses d’enviament de cada modalitat en la fitxa del producte.
En aquells casos en els quals el client necessiti un enviament urgent o especial haurà de posar-se en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic: info@elcepilanansa.com.

4. Forma de pagament
Els pagaments es realitzen a través de TARGETA DE DÈBIT O CRÈDIT (mitjançant el TPV VIRTUAL del Banc de Sabadell, PAY PAL i/o BIZUM, tal com s’informa en el procediment de compra. En tots dos casos: a l’hora de realitzar el pagament el client serà redirigit a la pàgina web de la plataforma de pagament segura i externa operada per Pay Pal i/o BANC SABADELL. Per tant EL CEP I LA NANSA EDICIONS, no tindrà mai accés a les seves dades bancàries.

5. Lliurament
El termini de lliurament serà el propi del servei de Correus o de l’empresa triada per a l’enviament i aquest no superarà mai els 30 dies naturals des que EL CEP I LA NANSA EDICIONS hagi rebut el pagament en la compravenda. EL CEP I LA NANSA EDICIONS no es fa responsable d’aquells retards que es deguin a causes alienes a l’empresa, per tant, aquests retards no suposaran cap penalització ni anul·lació de la comanda.

6. Desistiment
El Client disposa d’un termini de 14 dies naturals des del lliurament del bé per exercir el seu dret de desistiment dels contractes formalitzats a través del nostre Lloc, en els termes i condicions dels quals s’informa sota aquest enllaç.

7. Devolució
Es podrà retornar el producte en els següents supòsits:
• Si un producte diferent al sol·licitat pel client fos lliurat per error, EL CEP I LA NANSA EDICIONS li lliurarà el producte correcte, recollint el primer, sense cap càrrec addicional per al Client.
• Si un producte ha arribat al client trencat, danyat o en males condicions, EL CEP I LA NANSA EDICIONS es farà càrrec de recollir-ho al seu domicili, substituint-ho per un altre en bon estat, sense càrrecs addicionals.
La comanda retornada haurà de ser lliurada juntament amb l’albarà de lliurament i, si escau, la factura emesa per EL CEP I LA NANSA EDICIONS.
El Client podrà retornar qualsevol article que hagi comprat a EL CEP I LA NANSA EDICIONS en un termini de 14 dies després de realitzar la compra sempre que els productes estiguin en perfecte estat, no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original.
Per a qualsevol reclamació o consulta pot posar-se en contacte amb EL CEP I LA NANSA EDICIONS a través del correu electrònic info@elcepilanansa.com.
De conformitat amb el previst pel Reglament 524/2013 de la Unió Europea, li informem de l’existència de la plataforma de resolució de litigis en línia facilitada per la Comissió Europea, accessible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/