beca

Beca d’estudis literaris Fons Antoni Munné-Jordà de ciència-ficció

Publicat el

Beca d’estudis literaris Fons Antoni Munné-Jordà de ciència-ficció

 

La primera Beca d’estudis literaris Fons Antoni Munné-Jordà de ciència-ficció ha complert la primera etapa.

 

El passat 15 de juliol s’acabava el termini de presentació de projectes. En aquesta primera edició s’han presentat 9 projectes d’investigació, quatre d’investigadores i cinc d’investigadors; la majoria provinents de l’àmbit d’humanitats, i tots de l’àmbit geogràfic del Principat.

 

Ara el jurat té fins a la primera quinzena d’octubre per a valorar les propostes i determinar quin serà el projecte becat, que tindrà un any per a desplegar la investigació proposada.

 

becaLa beca és propiciada per l’editorial El Cep i la Nansa, el mecenatge «Imma i Josep», i l’escriptor Antoni Munné-Jordà (AMJ), amb la participació de la Biblioteca Cardona Torrandell i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb l’aval intel·lectual de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Societat catalana de ciència-ficció i fantasia, i és dotada amb 3.000€ i la publicació del treball.

 

El jurat és format per: Francesc de P. Mestres, per l’editorial El Cep i la Nansa; Jordi Font-Agustí, per la Societat catalana de ciència-ficció i fantasia; Víctor Martínez-Gil, per la Universitat Autònoma de Barcelona; Manuel Moreno, per la Universitat Politècnica de Catalunya; Victoria Ortiz, pel Club de lectura de CF de la Biblioteca Cardona Torrandell, i Antoni Munné-Jordà, per l’organització.

 

En podeu trobar tota la informació a l’espai: https://biblioteques.vilanova.cat/beca-antoni-munne-jorda
Per a qualsevol ampliació de la informació, us podeu adreçar a becaAMJ@elcepilanansa.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *