Raquel Casas participa a Expoesía, el festival de Soria, que enguany dedica un focus a Catalunya

Publicat el

Del 31 de juliol al 6 d’agost, Soria acull Expoesía: l’única fira del llibre d’Espanya dedicada exclusivament a la poesia. En la seva setzena edició, i de la mà de l’Institut Ramon Llull, convida a posar en relleu la poesia catalana actual.

Enguany, i després que les dues edicions precedents es dediquessin a les poesies basca i gallega, Expoesía posa l’accent en la poesia catalana i dibuixa un programa extens i variat, sota el títol Otras Odiseas. 10 poetes de Catalunya participaran en diverses lectures i activitats literàries que es faran al parc Alameda de Cervantes. Són Raquel CasasLídia GàzquezValentí GómezÀngels GregoriJosep Pedrals (amb la col·laboració de Xavi Lloses), Raquel PenaMartí SalesRaquel Santanera i Eduard Escoffet.

Raquel Casas ha publicat amb l’editorial El Cep i la Nansa: Estimar Nick Kamen, Balcons que escupen mitges i Astrolabi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *